Omgeving

Kies je voor De Lepelaar dan kies je voor een prachtige omgeving. De natuur, het strand binnen handbereik en de bezienswaardigheden en dorpjes in de buurt maken jouw vakantie onvergetelijk.

Een dagje strand

Een dagje strand

Kies uit één van de schone stranden in Noord-Holland

Op maximaal 10 minuten fietsen van de camping vind je het strand van Sint Maartenszee. Dit heerlijke brede strand is al jaren uitgeroepen tot één van de schoonste stranden van Nederland. Maar er zijn nog meer mooie stranden te vinden aan de kust.

De Schoorlse duinen

De Schoorlse duinen

Eén van de mooiste duingebieden van Nederland

Voor een heerlijk dagje uit in de natuur zijn de Schoorlse duinen een echte aanrader. Hier kun je heel fijn wandelen of fietsen door de duinen en de bossen. Met de kinderen kun je de hoogste klimduin beklimmen of gewoon spelen in de grootste zandbak van Nederland.

Natuurgebied Het Zwanenwater

Natuurgebied Het Zwanenwater

Een verrassend duingebied met twee duinmeren

Onze camping ligt aan natuurgebied Het Zwanenwater, een indrukwekkend gebied met duinmeren en een paradijs voor vogels. Je kunt er fantastisch wandelen en helemaal tot rust komen. Een aanrader voor de natuurliefhebber en vogelspotter!

Bloeiend Zijpe

Bloeiend Zijpe

Beleef de wereldberoemde bloemenvelden van dichtbij in april en mei!

In april en mei verandert onze omgeving in een prachtige, kleurrijke bloemenzee. De bloembollenvelden staan dan in bloei en er worden tal van leuke activiteiten georganiseerd die in het teken staan van de bloemen.

Het Wildrijk

Het Wildrijk

Een bijzonder bos voor een prachtige wandeling

In dit mooie bos, met een rijke historie, kun je heerlijk wandelen. In het voorjaar kijk je helemaal je ogen uit want dan is hele bodem bedekt met een tapijt van wilde hyacinten. Ook erg leuk is de Opstapp-app die is uitgezet door de boswachter.

Attractiepark 'De Goudvis'

Attractiepark 'De Goudvis'

Heel veel indoor & outdoor speelplezier

Voor een dagje gegarandeerd veel lol met de kids ga je naar attractiepark 'De Goudvis'. Je vindt hier maar liefst 3 overdekte speelparadijzen, een grote oud-Hollandse buitenspeeltuin en natuurlijk diverse horecagelegenheden voor een hapje & drankje.

Dierenpark Hoenderdaell

Dierenpark Hoenderdaell

Een natuur- en dierenpark in een uitgestrekt natuurgebied

In een groot natuurgebied vind je dit mooie landgoed waar je heerlijk kunt wandelen en een bezoek kunt brengen aan het diervriendelijke dierenpark waar je onder andere apen, leeuwen en alpaca's kunt bekijken.

Land van Fluwel

Land van Fluwel

Je weet niet wat je meemaakt

Land van Fluwel in Sint Maartenszee is een uniek beleef en doe bos voor jong en oud. Tijdens je bezoek ontdek je het ware verhaal van de tulp, vanaf het ontstaan in de wildernis tot de moderne tulpenteelt. Er is o.a. een speelparadijs, blotevoetenpad, maisdoolhof, klimparcours en strandje.