Onze faciliteiten op een rij

Met onze faciliteiten maken we je vakantie graag extra comfortabel en gezellig. Door onze prachtige ligging in een (kwetsbaar) duingebied hebben we respect voor de natuur en daarom is onze hele camping auto- en fietsvrij. Hierdoor is het een heerlijk rustgevende en kindvriendelijke vakantieplek. We hebben alle faciliteiten en belangrijke informatie over onze camping hieronder voor je op een rij gezet.

Nieuw: De Lepelaar app

Nieuw: De Lepelaar app

Alle info over het park binnen handbereik!

Met onze nieuwe app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, alle informatie over het park, de faciliteiten en het activiteitenprogramma. Verse broodjes bestellen doe je voortaan ook eenvoudig via de app.
Receptie

Receptie

We helpen je graag

Op de receptie ben je welkom met al je vragen en informeren je graag over de leukste uitstapjes. Maar ook praktisch zaken als in-en uitchecken, verhuur van fietsen, verkoop van gasflessen en diverse campingartikelen regel je makkelijk bij de receptie.

Voor de kinderen

Voor de kinderen

Klimmen, glijden, spelen en animatie

Onze camping is een heerlijke plek voor kinderen. Verdeeld over de camping staan allerlei speeltoestellen waar ze fijn kunnen spelen. Met Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie is er een animatieteam aanwezig.

Eetcafé De Kleine Stern

Eetcafé De Kleine Stern

Strijk gezellig neer voor een hapje & drankje

Vakantie betekent ontspanning en gezelligheid! En dat vind je beide in ons eetcafé de Kleine Stern. Wil je dus een avondje niet koken dan kan je in ons eetcafé terecht voor diverse lekkere snacks, pizza’s, pannenkoeken en vers gebakken broodjes.

Verse broodjes & ontbijten

Verse broodjes & ontbijten

Voor een goed begin van de dag

Begin jij je vakantiedag ook graag goed met een uitgebreid ontbijt? Je kunt bij ons verse broodjes bestellen of zelfs van een compleet verzorgd ontbijten genieten in het eetcafé.

Fietsverhuur

Fietsverhuur

Voor een ritje in de omgeving of naar het strand

Het uitgebreide fietspadennet in onze prachtige regio leent zich uitstekend voor een sportief dagje uit of een tripje naar het strand. Ben je niet in de gelegenheid om eigen fietsen mee te nemen? Bij de receptie kun je fietsen huren zonder vooraf te reserveren.

Sanitair & wasserette

Sanitair & wasserette

Schoon, luxe en altijd op loopafstand

Verdeeld over het uitgestrekte campingterrein vind je vijf luxe verwarmde toiletgebouwen, waarin tijdens het voor- en najaar de vloerverwarming aanstaat voor extra comfort. De gebouwen worden dagelijks meerdere malen gereinigd.

Auto- en fietsvrije camping

Auto- en fietsvrije camping

Meer informatie over parkeren en vervoer

Wij zijn erg zuinig op het unieke duinlandschap waar onze camping in ligt. Daarom is onze hele camping auto- en fietsvrij. Check hier alle informatie over het vervoeren van uw bagage en parkeren.
Oplaadpunt voor elektrische auto's

Oplaadpunt voor elektrische auto's

Altijd verzekerd van een volle accu

Altijd verzekerd van een volle accu: op de parkeerplaats bij poort H staat een dubbel laadpunt voor elektrische auto's.

Wifi op de camping

Wifi op de camping

Rondom de receptie en het eetcafé kun je met je laptop, tablet of smartphone gebruikmaken van gratis draadloos internet (WiFi).