Overzicht

Eetcafé De Kleine Stern

Vakantie betekent ontspanning en gezelligheid! En dat vind je beide in ons eetcafé De Kleine Stern. Wil je dus een avondje niet koken dan kan je in ons eetcafé terecht voor diverse lekkere snacks, pizza’s, pannenkoeken en vers gebakken broodjes. Je kunt gezellig plaatsnemen aan één van de tafeltjes (op het terras) of afhalen is ook mogelijk. Uiteraard ben je ook welkom om te genieten van een kopje koffie of wat fris op ons terras.
Honden zijn in ons eetcafé niet toegestaan, maar ze mogen wel op het terras.

Elke maandag = pannekoekenavond
Elke woensdag = pizza-avond

Iedere maandag is het vanaf 17:00 uur pannenkoeknavond en kun je alleen pannenkoeken bestellen. Je kunt ze hier opeten of meenemen naar de tent.
Iedere woensdag vanaf 17:00 uur staat onze Kleine Stern helemaal in het teken van de pizza. Je kunt dan uitsluitend pizza’s bestellen om mee te nemen. Het bestellen van pizza's moet bij de receptie gebeuren.

Kom je ook bij ons ontbijten?

Je begint je dag ook goed bij ons eetcafé want je kunt dagelijks van een heerlijk compleet ontbijtje in De Kleine Stern genieten! 

Je kunt je ontbijt (bij voorkeur) tot 06.00 uur op dezelfde dag bestellen via de broodjesbestellijst, maar ook zonder bestelling staan we voor je klaar! In drukke perioden kan het voorkomen dat wij de ontbijtservice alleen op bestelling kunnen aanbieden.

Openingstijden

Over het algemeen is het eetcafé in het hoogseizoen (inclusief Hemelvaart en Pinksteren) dagelijks geopend vanaf 08:30 uur, in rustigere periodes alleen in het weekend.