Overzicht

Eetcafé De Kleine Stern

Vakantie betekent ontspanning en gezelligheid! En dat vind je beide in ons eetcafé De Kleine Stern. Wil je dus een avondje niet koken dan kan je in ons eetcafé terecht voor diverse lekkere snacks, pizza’s, pannenkoeken en vers gebakken broodjes. Je kunt gezellig plaatsnemen aan één van de tafeltjes (op het terras) of afhalen is ook mogelijk. Uiteraard ben je ook welkom om te genieten van een kopje koffie of wat fris op ons terras.
Honden zijn in ons eetcafé niet toegestaan, maar ze mogen wel op het terras.

Om wachttijden te voorkomen kunt u een bestelling telefonisch doorgeven. Het telefoonnummer is: 06-13784420. Dan kunt u de afhaaltijd afspreken. 

Elke maandag = pannekoekenavond
Elke woensdag = pizza-avond

Iedere maandag is het vanaf 17:30 uur pannenkoekenavond en kun je alleen pannenkoeken bestellen. Je kunt ze hier opeten of meenemen naar de tent.
Iedere woensdag vanaf 17:30 uur staat onze Kleine Stern helemaal in het teken van de pizza. Je kunt dan uitsluitend pizza’s bestellen om mee te nemen. Het bestellen van pizza's moet bij de receptie gebeuren.

Openingstijden

Wilt u gezellig wat komen drinken, dat kan elke dag, maar wilt u wat eten, dat kan in het hoogseizoen van 12:00 tot 20:00 uur. In het voor en naseizoen is de keuken enkel in het weekend 'smiddags open tot 20:00 uur. Op maandag en woensdag enkel 's avonds. Dinsdag en Donderdag is de keuken gesloten. Zie de preciese openingstijden onder het kopje "Openingstijden" in de app.