Het echte kampeergevoel in de Noord-Hollandse duinen!

Overzicht

Landgoed Hoenderdaell

Afgedankte leeuwen, bruine beren uit Bulgarije, vrolijke ringstaartmaki’s, bontgekleurde lori’s en rondspringende wallaby’s. Dierenpark Hoenderdaell laat bezoekers kennismaken met verschillende soorten dieren – waarvan sommige ook vrij door het dierenpark lopen.

Wat Dierenpark Hoenderdaell bijzonder maakt, is dat de dieren en hun welzijn centraal staan. In het park wordt de natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk nagebootst. De dierenverblijven staan in een prachtig uitgestrekt natuurgebied in Anna Paulowna. Dierenpark Hoenderdaell vangt ook regelmatig dieren in nood op en streeft er ook naar ze weer terug te plaatsen in de natuur. Daarom zijn er steeds andere dieren in het park te bewonderen.

Stichting Leeuw, bevindt zich in dierenpark Langoed Hoenderdaell

Hier worden leeuwen en tijgers opgevangen die bijvoorbeeld uit een circus komen of privé bezit waren. Leuk om te weten: Duincamping De Lepelaar heeft tijger Vladimir en leeuwin Zòya geadopteerd!

SOS Dolfijn, bevindt zich in dierenpark Langoed Hoenderdaell

Wij steunen de stichting hier. Jullie kunnen de lege statiegeld flessen inleveren bij ons eetcafé voor het goede doel. Wij doneren ze aan Stichting SOS Dolfijn. In 2023 was de opbrengst van €806,70. De stichting heeft een opvangcentrum voor walvisachtigen (dolfijnen en bruinvissen) op het terrein van Hoenderdaell. 

Bekijk alle informatie op de website van landgoed Hoenderdaell.

Lees meer