Het echte kampeergevoel in de Noord-Hollandse duinen!

Overzicht

Landgoed Hoenderdaell

Afgedankte leeuwen, bruine beren uit Bulgarije, vrolijke ringstaartmaki’s, bontgekleurde lori’s en rondspringende wallaby’s. Dierenpark Hoenderdaell laat bezoekers kennismaken met verschillende soorten dieren – waarvan sommige ook vrij door het dierenpark lopen.

Wat Dierenpark Hoenderdaell bijzonder maakt, is dat de dieren en hun welzijn centraal staan. In het park wordt de natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk nagebootst. De dierenverblijven staan in een prachtig uitgestrekt natuurgebied in Anna Paulowna. Dierenpark Hoenderdaell vangt ook regelmatig dieren in nood op en streeft er ook naar ze weer terug te plaatsen in de natuur. Daarom zijn er steeds andere dieren in het park te bewonderen.

Stichting Leeuw, bevindt zich in dierenpark Langoed Hoenderdaell

Leuk om te weten: Duincamping De Lepelaar heeft tijger Vladimir en leeuw Cesar geadopteerd!

SOS Dolfijn, bevindt zich in dierenpark Langoed Hoenderdaell

In 2021 konden onze gasten hun lege statiegeld flessen inleveren bij ons eetcafé voor het goede doel. De opbrengst van € 249,05 ging naar stichting SOS Dolfijn. De stichting bouwt een opvangcentrum voor walvisachtigen op het terrein van Hoenderdaell. Waarschijnlijk gaat het begin februari open om de eerste bruinvissen/dolfijnen op te vangen.

Er is een bezoekersruimte waar je dit kunt zien.

Bekijk alle informatie op de website van landgoed Hoenderdaell.

Lees meer