Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Nuttige informatie voor uw verblijf

Uw reservering

Na een reservering ontvangt u doorgaans binnen enkele dagen per e-mail de bevestiging. De administratiekosten bedragen € 8,00, maar boeken via de boekingsmodule op onze website is gratis. Op de boeking zijn de Recron-voorwaarden en onze (aanvullende) algemene voorwaarden van toepassing.

Na ontvangst van de bevestiging betaalt u 50% van het totaalbedrag als aanbetaling, binnen twee weken na datum bevestiging. Het restantbedrag betaalt u twee weken voor de datum van aankomst.

Aankomst en vertrek

Op de dag van aankomst is uw kampeerplek vanaf 14.00 uur beschikbaar (verhuurobjecten vanaf 15.00 uur). In het voor- en naseizoen kunt u vaak al eerder terecht, maar het is verstandig hiernaar vooraf even te informeren!

De camping is autovrij. Caravans, vouwwagens en bagagewagens worden daarom door onze ervaren medewerkers naar en van uw kampeerplek gereden met kleine trekkers. Dit is in principe alleen mogelijk tijdens de openingstijden van de receptie.

Op de dag van vertrek vragen wij u de kampeerplek om uiterlijk 12.00 uur vrij te hebben gemaakt (verhuurobjecten om 11.00 uur). Na het afmelden bij de receptie rijden wij uw kampeermiddel weer naar uw auto.

Bezoekers en logés dienen zich bij aankomst altijd aan te melden bij de receptie.

Uw kampeerplek

Uw kampeermiddel staat op de kampeerplek steeds links van het paaltje. Als dit niet mogelijk is, volgt u de aanwijzingen van onze medewerkers. Zet altijd een afsluitbare emmer onder de afvoer van uw afvalwater. Leeg de emmer tijdig in de stortplaatsen voor chemische toiletten, u vindt ze bij ieder toiletgebouw.

Kamperen in een duingebied is iets bijzonders. De omgeving is niet alledaags en men moet rekening houden met bijzondere omstandigheden, zoals de bodemgesteldheid. Wees dus zuinig op de kwetsbare vegetatie op en rondom uw kampeerplek. Als u van plan bent te overnachten in een grotere tent is het verstandig houten tentharingen van ca. 40 cm mee te nemen (zandbodem). Eventueel kunt u deze aanschaffen bij de receptie.

Elektra-aansluitingen zijn afgezekerd op 10 ampère, oftewel 2200 Watt. De kampeerplek is steeds geheel 'natuurlijk' ingericht, zonder hekwerken, paaltjes, schuttingen, kisten enz.

Afval

Wij vragen u milieubewust om te gaan met uw afval en het campingterrein schoon te houden:

 • Bij de poorten C, E, F, H, K, L, M en O staan grijze containers voor uw huisvuil in gesloten vuilniszakken.
 • Glasbakken vindt u bij de poorten C, H, K en N.
 • Klein chemisch afval kunt u bij de receptie inleveren. Voor papier en karton hebben wij een container bij de hoofdingang (K).

Rust op het terrein

Veel van onze gasten kiezen Duincamping De Lepelaar vanwege de ruimte, privacy en stilte. Wij vragen het rustige karakter van onze camping tijdens uw verblijf te respecteren. De nachtrust duurt van 22.00 tot 8.00 uur. Ook overdag vragen wij u om geluidsoverlast te voorkomen.

Honden op de camping

Uw hond is welkom, maar wel steeds aangelijnd. Wij vragen u de hond buiten het campingterrein uit te laten. Als de hond toch zijn behoefte doet op de camping, ruimt u dit op. U kunt daarvoor eventueel gebruikmaken van de gratis poepzakjes bij alle toiletgebouwen.

Enkele andere belangrijke huisregels

 • De vegetatie is kwetsbaar, loop dus zoveel mogelijk over de verharde paden.
 • Voorkom dat kinderen van de kwetsbare duinen glijden (bijv. met een karton).
 • Open vuur is verboden. Barbecueën is alleen toegestaan met een gasbarbecue of een elektrische barbecue en een emmer met 10 liter water ernaast. U kunt ook barbecueën op de barbecue-plaats bij de receptie. Informeer hiernaar in de receptie.
 • Graven, kappen, zagen, snoeien zijn niet toegestaan.
 • De Lepelaar is een rustige, natuurlijk gelegen camping en om dat zo te houden mag er niet worden gevliegerd met bestuurbare vliegers.
 • Fietsen op de glooiende duincamping is gevaarlijk en dus niet toegestaan, evenals skeeleren, skateboarden, steppen etc. Voetballen is alleen toegestaan op het voetbalveldje bij de recreatieruimte.
 • Naakt en/of topless recreëren op de camping is niet toegestaan. Het naaktstrand bevindt zich ter hoogte van de camping via strandslag Sint Maartenszee, nabij paal nr. 16.
 • Partytenten zijn niet toegestaan vanwege de soms verraderlijke windstoten.

Het volledige overzicht van onze huisregels kunt u hier vinden.