Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Uw eigen plek, afval en de hond

Uw standplaats op de camping

Kamperen in een duingebied is iets bijzonders. De omgeving is niet alledaags en je moet rekening houden met bijzondere omstandigheden zoals de bodemgesteldheid. Als u van plan bent te overnachten in een grotere tent is het verstandig houten tentharingen van ca. 40 cm. mee te nemen. En als u ze niet heeft, kunt u deze ook bij de receptie kopen. In principe zijn alle plaatsen op de camping geschikt voor tenten.
Mocht u met uw caravan op De Lepelaar verblijven dan zult u niet overal kunnen staan. Sommige plaatsen liggen zodanig verscholen in bossages of duinpannen dat zij niet bereikbaar zijn voor caravans. Ook kunnen we vanwege de hoogteverschillen normaalgesproken geen caravans in het duinterrein plaatsen die langer zijn dan 6 meter (zonder dissel). Mocht uw caravan dus langer zijn dan 6 meter dan kunt u ons hierover beter vooraf informeren zodat wij kunnen kijken of we u toch een geschikte plaats kunnen aanbieden.

Uw kampeermiddel staat links van het paaltje. Als dit niet mogelijk is volg dan de aanwijzingen op van onze terreinmedewerkers. Zet altijd een afsluitbare emmer onder de afvoer van uw afvalwater. Leeg de emmer tijdig in de stortplaatsen voor chemische toiletten, u vindt ze bij ieder sanitair gebouw.

Elektra-aansluitingen zijn afgezekerd op 10 ampère, dit is 2200 Watt. De plaats dient geheel 'natuurlijk' ingericht te blijven zonder hekwerken, paaltjes, schuttingen, kisten enz.

Uw afval

Milieubewust omgaan met afval.
Houdt het duinterrein schoon! Bij de poorten C, E, F, H, K, L, M en O staan afvalcontainers voor uw huisvuil. In gesloten vuilniszakken (zelf meenemen!) kunt u hier uw dagelijkse afval kwijt in de grijze containers.

Glasbakken vindt u bij de poorten C, H, K en N.
Klein chemisch afval kunt u bij de receptie inleveren. Papier en karton in de container bij de hoofdingang.

De hond

Uw hond is welkom, maar wel steeds aan de lijn!

Laat uw hond uit buiten de camping, niet in het Zwanenwater! Houdt steeds bij het uitlaten van de hond een zgn. Doggybag bij de hand want als uw hond zijn behoefte toch op de camping doet bent u verplicht dit direct op te ruimen! Deze Depodog zakjes hangen bij alle sanitaire gebouwen.