Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Heerlijk comfortabel en verwarmd sanitair

Verdeeld over het uitgestrekte terrein vindt u vijf LUXE EN VERWARMDE sanitaire gebouwen. De gebouwen zijn comfortabel ingericht met veel lichtinval, fraaie kleurstellingen en voorzien van alle gemakken: royale douches, privé-wascabines, wastafels met koud en warm water, toiletten, vaat- en groentewasplaatsen, koud en heetwatertappunten, kinderbadkamers, enzovoort. In één gebouw is zelfs een speciale familiedouche aanwezig. Tijdens het voor- en najaar staat de vloerverwarming aan zodat er altijd een aangename temperatuur heerst. Bovendien kunt u er terecht voor het invriezen van uw KOELELEMENTEN. En wilt u de was doen? Dan is er een MIELE WASMACHINE en DROGER voor u beschikbaar.

De in deze vijf gebouwen aanwezige kinderbadkamers zijn voorzien van een kinderdouche, een standaarddouche, een babybadje, aankleedkussen met een royaal verzorgingsplateau en natuurlijk warm en koud water.

Sepcard

U vindt deze luxe gebouwen bij de ingangen C, F, K,M en P. Om te douchen, heet water te verkrijgen, vaat te doen en om te wassen en te drogen heeft u wel een zgn. sepcard nodig. Deze kunt u bij de receptie afhalen tegen betaling van € 10,- statiegeld plus een bedrag om te besteden. U bepaalt zelf welk besteedbaar bedrag u op deze sepcard wilt zetten.

Voor alle gebouwen gelden dezelfde tarieven: douchen kost € 0,15 per minuut, een emmer heet water kost € 0,20. De gebouwen worden meerdere malen per dag gereinigd en kunnen dan kort gesloten zijn. Kinderen onder de 7 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Honden zijn in deze gebouwen niet toegestaan.