Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Receptie

Welkom in de duinen van Sint Maartenszee! Zodra u De Lepelaar nadert zult u merken dat de camping langgerekt midden in het duingebied van Noord-Holland ligt. U rijdt door tot het midden van de camping en parkeert de auto op één van de parkeerstroken voor de receptie langs de Westerduinweg.

De openingstijden zijn in het voor- en naseizoen van 08.30 - 17.30 uur met een middagpauze van 12.30 - 13.00 uur. Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in het hoogseizoen zijn wij open van 08.30 - 21.00 uur (pauze van 12.30 - 13.00 en 17.30 - 18.30 uur). Tijdens de eetpauzes is de receptie even gesloten. Voor belangrijke zaken kunt u dan altijd terecht in de eetgelegenheid naast de receptie.

Op de receptie ontvangt u tegen een borgsom van € 10 een speciale sepcard voor de sanitaire gebouwen, d.w.z. u kunt er mee douchen, heet water tappen, warm water voor de vaat verkrijgen enz. Verder kunt u op de receptie:

• toeristische informatie verkrijgen
• fietsen, kinderzitjes en bolderwagens huren
• gasflessen, ook campinggas, omruilen
• pinnen (geldopname kost € 1,00)
• diverse campingartikelen (houten haringen e.d.) kopen
• mobiele telefoons opladen

Aankomst en vertrek

Bij uw aankomst op de receptie verloopt het inchecken sneller als u uw boekingsbewijs bij u heeft. Uw plaats is vanaf 14.00 uur beschikbaar (verhuurobjecten vanaf 15.00 uur). In het voor- en naseizoen kunt u vaak al eerder terecht maar het is verstandig hiernaar vooraf even te informeren!

Als u met de caravan, een vouwwagen of bagagewagen komt wordt deze zo snel mogelijk met behulp van speciale duintrekkertjes de camping opgereden. U kunt tot 17.30 uur op uw plek worden gezet (hoogseizoen tot 21.00 uur).

Indien er een recreatieprogramma is, ontvangen de kinderen deze bij aankomst. Verder wordt u op de hoogte gebracht van de laatste actuele evenementen in de regio van De Lepelaar.

Wilt u op de dag van vertrek de plaats om 12.00 uur weer vrij maken voor de volgende gasten (verhuurobjecten 11.00 uur)? Graag dan ook even bij de receptie afmelden zodat uw caravan of vouwwagen weer van de plaats naar uw auto kan worden gebracht.