Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Parkeren & vervoer

Auto- en fietsvrije camping

Vanwege het bijzondere en kwetsbare campingterrein is het gasten uitsluitend toegestaan zich per voet (of rolstoel) over de camping voort te bewegen. Autoverkeer is dus niet mogelijk en dat geldt ook voor brommers en scooters. Fietsen, steppen, skeelers, skateboards, skelters enzovoort mogen alleen aan de hand over het terrein meegenomen worden.  

U kunt uw auto, motor of brommer kosteloos op een van de vijf parkeerplaatsen op de camping parkeren. U vindt de ingangen van deze parkeerplaatsen bij de poorten C, F, H, N en P. De parkeerterreinen worden niet afgesloten en zijn dus 24/7 bereikbaar. Het is ook mogelijk uw auto langs de camping te parkeren op de groenstrook naast de Westerduinweg (de berm van de Westerduinweg is geen eigendom van de camping).

Uw caravan, vouwwagen of bagagekarretje wordt door onze ervaren medewerkers met een kleine trekker naar en van uw kampeerplek gereden en op de plek geplaatst.

Openbaar vervoer: de Kustbus

Vanaf half juli tot eind augustus rijdt de zogenaamde Kustbus van Connexxion dagelijks meerdere keren. De Kustbus stopt bij diverse stranden, recreatiegebieden, campings en dorpjes op de route die loop door Petten, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Callantsoog, Julianadorp en Den Helder. De bus stopt direct voor de hoofdingang van de camping.

Meer informatie vindt u op https://kustbus.nl/