Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Parkeren en verkeer op de camping

De auto op de parkeerplaats of vlak bij uw plek langs de camping

U kunt uw auto, motor of brommer op een van de vijf parkeerplaatsen op de camping, zonder extra kosten, parkeren. U vindt de ingangen van deze parkeerplaatsen bij de poorten C, F, H, N en P. 
 
De parkeerterreinen worden niet afgesloten en zijn dus voor u 24 uur per dag bereikbaar. Als u er echter de voorkeur aan geeft dichter bij uw plaats te parkeren kunt u de auto naast de camping parkeren, langs de Westerduinweg in de berm. Wel graag de in- en uitgangen vrijhouden!   

Het verkeer op de camping

Op de camping zult u geen auto's tegen komen

Omdat het duinterrein op sommige plaatsen bijzonder glooiend verloopt en de duintoppen kwetsbaar zijn, wordt er op de camping geen verkeer toegelaten, dus geen auto's, motors, brommers, scooters, fietsen en steppen. Op de camping kan dus ook niet worden gefietst omdat dit door de onderlinge hoogteverschillen in het terrein gevaarlijk kan zijn voor spelende kinderen. Natuurlijk kunt u de fietsen wel lopend meenemen op de camping.

Uw caravan, vouwwagen of bagagekarretje wordt naar uw standplaats gereden en op de plek geplaatst. Meestal is er voldoende plaats voor uw auto op een van de vijf parkeerplaatsen op de camping. Verder kunt u de auto ook naast de camping parkeren in de berm langs het hek, vlakbij de ingangspoort van uw keuze.