Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Eetgelegenheid

De Kleine Stern heeft een gevarieerde menukaart. We hebben buiten patat en snacks ook pizza's en pannenkoeken. Eten afhalen is natuurlijk ook mogelijk, handig en snel!
Of zomaar genieten van een kopje koffie op het terras. We zijn in de zomermaanden al om 08.30 uur 's morgens open.

De snackbar is in het voor- en naseizoen enkel in het weekend geopend en in het zomerseizoen en tijdens drukke feestdagen als Hemelvaart en Pinksteren de gehele week. Let op de aangegeven tijden bij de entree.   

Nieuw is dat het de gehele periode dat we open zijn, elke woensdag vanaf 17.30 uur we Pizza avond hebben. We verkopen dan enkel pizza of pannenkoeken om mee te nemen.

Elke morgen warme croissants en verse broodjes uit de oven!

Zodra de camping weer open is zorgt de bakker op de camping iedere ochtend weer voor HEERLIJKE VERSE EN WARME broodjes. U kunt tot 's morgens 6.00 uur uw broodbestellijst in de groene brievenbus doen en dan kunt u uw broodjes vanaf 08.30 uur afhalen in de De Kleine Stern. Lekker ontbijten kan ook! Voor € 7,50 per persoon krijgt u broodjes en beleg naar keuze, een hard of zacht gekookt eitje, een kop koffie, thee of een glas melk en een glas jus d'orange.
U kunt uw ontbijt tot 06.00 uur dezelfde dag bestellen via de gele ontbijtbestellijst.

We hebben ook ontbijt om mee te nemen! En natuurlijk is er gelegenheid om dan gelijk even uw favoriete OCHTENDBLAD mee te nemen.

Supermarkt in de buurt

Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver weg te gaan.

U kunt in de eetgelegenheid van De Lepelaar iedere ochtend van 08.30 tot 11.00 uur warme, verse broodjes kopen. In de receptie kunt u terecht voor uw ochtendkrant en kleine kampeerartikelen zoals campinggas, tentharingen, batterijen, enzovoort.
Voor versproducten en andere supermarktartikelen hoeft u echter niet ver weg want schuin tegenover de camping, ca. 500 meter ten zuiden van poort A, vindt u een SPAR-supermarkt met een ruim assortiment. De supermarkt ligt bij de entree van "Camping Sint Maartenszee" en heeft aangepaste openingstijden zodat u er ook 's avonds en in de weekenden terecht kunt.

Verder is er in Callantsoog een Albert Heijn die dagelijks geopend is van 08.00 uur tot 22.00 uur.