Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Welkom in De Kleine Stern!

In ons eetcafé de Kleine Stern kunt u terecht voor diverse lekkere snacks, pizza’s, pannenkoeken en vers gebakken broodjes. Afhalen is ook mogelijk. Uiteraard kunt u ook genieten van een kopje koffie of wat fris op ons terras.

Dagelijks verse broodjes

U kunt uiteraard elke ochtend vanaf 08.30 uur bij ons terecht voor het afhalen van vers gebakken broodjes en uw favoriete krant!

De broodjes worden gebakken bij voorkeur op bestelling. De bestellijst vindt u in het infoboekje dat u bij het inchecken ontvangt. De bestellijst kunt u ingevuld tot uiterlijk 06.00 uur ’s morgens inleveren in de groene brievenbus die aan de buitenkant van De Kleine Stern hangt.

Volledig ontbijtje

Geniet dagelijks van een heerlijk compleet ontbijtje in De Kleine Stern! Voor € 7,50 per persoon begint u de dag goed met broodjes en beleg naar keuze, een lekker eitje van de scharrelkip, een kop koffie, thee of een glas melk en een glas jus d'orange.

U kunt uw ontbijt (bij voorkeur) tot 06.00 uur op dezelfde dag bestellen via de broodjesbestellijst, maar ook zonder bestelling staan we voor u klaar! In drukke perioden kan het voorkomen dat wij de ontbijtservice alleen op bestelling kunnen aanbieden.

Woensdagavond = pizza-avond!

Iedere woensdag vanaf 17.30 uur verkopen wij in De Kleine Stern uitsluitend pizza’s, om mee te nemen. In het hoogseizoen verkopen wij in De Kleine Stern iedere maandagavond alleen pannenkoeken, om mee te nemen.

Openingstijden

Voor uw verse broodjes en ontbijt kunt u dagelijks bij ons terecht vanaf 08.30 uur. De openingstijden van het eetcafé kunnen variëren. De exacte tijden staan aangegeven bij de entree van De Kleine Stern.

Over het algemeen is het eetcafé in het hoogseizoen (inclusief Hemelvaart en Pinksteren) dagelijks geopend vanaf 08.30 uur, in rustigere periodes alleen in het weekend.

Supermarkten in de buurt

  • SPAR (entree andere camping op ca. 500 meter zuidelijk vanaf onze ingang A)
  • Albert Heijn Callantsoog (ca. 5 km, dagelijks geopend van 08.00 - 22.00 uur)