Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

COVID-19 (coronavirus)

Veelgestelde vragen coronavirus

Stand 27-3-2020

Beste gasten van De Lepelaar,

Na alle opties overwogen te hebben en met pijn in ons hart, hebben wij besloten om De Lepelaar voorlopig tot 1 mei 2020 geheel gesloten te houden, voor het eerst sinds de start van ons bedrijf in 1950.

De Corona-maatregelen van de overheid leggen een grote verantwoordelijkheid bij ons als recreatiebedrijf. Onze conclusie is dat wij de RIVM-aanwijzingen en daarmee de veiligheid van onze gasten en medewerkers onder de huidige omstandigheden niet voldoende kunnen garanderen. Ook willen wij voorkomen dat wij, door het aantrekken van mensen richting onze regio, de hier aanwezige gezondheidszorg met zijn beperkte capaciteit extra gaan belasten.

We zullen u via onze website en de sociale media op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen. Ook zullen we u regelmatig melden waarmee wij hier in de tussentijd bezig zijn.

Het is voor iedereen een moeilijk tijd met veel onzekerheden. Pas goed op elkaar en blijf gezond, hopelijk kunnen we weer spoedig het seizoen alsnog gaan openen.

Groet, Monique Alberts (beheerder)

Veelgestelde vragen

De sectie Veelgestelde vragen wordt momenteel bijgewerkt en vindt u zo spoedig mogelijk weer op deze pagina. In de tussentijd staan wij u uiteraard graag te woord via info@delepelaar.nl of telefoon 0224 561351.