Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Verblijf

Duincamping De Lepelaar beschikt ook over seizoenplaatsen. Klik hier voor meer informatie.

tent zonder stroom2.jpg

Tentplaats zonder elektra (trekkersplaats)

Maximaal aantal personen: 2

De zeer diverse trekkersplaatsen zonder elektra-aansluiting liggen verspreid over de camping. Op deze plaatsen is maximaal 1 trekkerstent (4m2) voor maximaal 2 personen per plek toegestaan.

Lees verder
camper2.jpg

Camperplaats (met elektra 10 ampère)

Maximaal aantal personen: 6

De camping is autovrij en daarom liggen de camperplaatsen dicht bij de ingangen van de camping. Het voordeel daarvan is ook dat u tijdens uw verblijf zonder probleem tijdelijk het terrein kunt verlaten voor uitstapjes in de omgeving.

Lees verder
tent vouwwagen2.jpg

Tent- of vouwwagenplaats (met elektra 10 ampère)

Maximaal aantal personen: 6

Duincamping De Lepelaar is van oorsprong een echte tentencamping. Onze vele prachtige en zeer diverse plaatsen speciaal voor tenten en vouwwagens liggen dus niet voor niets verspreid over de hele camping.

Lees verder
caravan2.jpg

Plaats voor caravan, vouwwagen of tent (met elektra 10 ampère)

Maximaal aantal personen: 6

De plaatsen zijn geschikt voor een caravan, vouwwagen of tent. Vanwege het duinterrein zijn niet alle plekken op onze camping toegankelijk voor caravans, maar als u een van onze vele standaardplaatsen boekt, bent u verzekerd van een geschikte plaats op een mooie locatie!

Lees verder
supertentplaats2.jpg

Supertentplaats (met elektra 10 ampère)

Maximaal aantal personen: 6

Supertentplaatsen zijn onze mooiste en meest unieke tentplaatsen dicht bij natuurgebied het Zwanenwater. De plaatsen zijn gelegen op de aantrekkelijkste plekken van de camping, in een duinpan, op een beschutte plek, of juist op een duintop!

Lees verder
DSCN8180.JPG

Verhuur duinhut

Maximaal aantal personen: 4

Onze drie eenvoudig ingerichte duinhutten met eigen toilet en stromend water zijn schitterend gelegen. Twee duinhutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen, de derde duinhut is geschikt voor maximaal 2 personen. U bivakkeert nog een tikkeltje wild in het mooie heuvelachtige duinlandschap.

Lees verder
2014-08-19 (4).jpg

Verhuur compleet ingerichte De Waard-tent

Maximaal aantal personen: 4

Duincamping De Lepelaar is in 1950 door De Waard opgericht, mede als testterrein voor haar nieuw te ontwerpen en inmiddels fameuze De Waard tenten. De Waard plaatste de testmodellen dan op een van de hoogste duintoppen en wachtte vervolgens op de eerste najaarsstorm. Kijken of ie het houdt. Ervaar nu zelf dit echte De Waard-kampeergevoel in een van onze moderne, compleet ingerichte vergrote Zilvermeeuw-tenten. Deze zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

Lees verder
kampeerbungalow nieuw klein (7).jpg

Verhuur standaard kampeerbungalow

Maximaal aantal personen: 6

Onze verwarmde en comfortabel ingerichte standaard Slingerland kampeerbungalows zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Deze hebben een houten vloer, houten wanden en een stevig tentzeil als dakbedekking. De kampeerbungalow is min of meer een kruising tussen een tent en een bungalow. Kortom: comfortabel kamperen met het hele gezin!

Lees verder
luxe kampeerbungalow klein (2).jpg

Verhuur luxe kampeerbungalow

Maximaal aantal personen: 4

Voor nog meer comfort kiest u voor een van onze royaal ingerichte luxe Slingerland kampeerbungalows. Deze hebben een houten vloer, houten wanden en een stevig tentzeil als dakbedekking. De luxe kampeerbungalows zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

Lees verder
pastedImage.png

Verhuur Safaritent

Maximaal aantal personen: 4

In onze volledig ingerichte safaritent voor maximaal 4 personen geniet u onbekommerd van de rust, ruimte en vrijheid van kamperen midden in de natuur! U slaapt comfortabel in een echt bed, ontbijt prinsheerlijk in de ochtendzon op de ruime houten veranda en geniet in de heerlijke ligstoelen van het uitzicht op de duinen.

Lees verder
F48A05BA-CA72-430F-8D04-B5392A9660EF.JPG

Verhuur Pipowagen

Maximaal aantal personen: 4

Werkelijk uniek: altijd al de clown willen uithangen? Grijp uw kans en verblijf in onze comfortabel ingerichte pipowagen voor maximaal 4 personen, midden in het prachtige duinlandschap!

Lees verder
IMG-20190420-WA0048.jpg

Verhuur Tipi-tent

Maximaal aantal personen: 4

Klukkluk zou er jaloers op kunnen zijn: op avontuur in de duinen (pijl en boog deze keer thuislaten). Boek daarom eens onze ingerichte tipi met buitenkeuken! De tent biedt ruimte aan maximaal 4 personen.

Lees verder
IMG_9394~photo.jpg

Verhuur De Waard-tent, niet ingericht

Maximaal aantal personen: 2

Wilt u kamperen in een heuse De Waard tent en heeft u er zelf geen?
Boek dan onze Lege verhuurtent.

Er staan 2 bedden met matrassen in en een koelkast. Deze tent heeft ook stroom.
Voor de rest dient u zelf te zorgen.
U mag er een klein 2-persoonstentje naast zetten.

Er mag 1 hond in de tent maar dan komen er € 25,00 schoonmaakkosten bij.

Lees verder

Bekijk hier de inventarislijsten

Inventaris duinhut of pipowagen

Inventaris compleet ingerichte de Waard tent, of safaritent

Inventaris kampeerbungalow

Inventaris luxe kampeerbungalow

Inventaris Tipi tent