Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Verhuur duurzame DuinHut 40m2 (nieuw in 2021!)

Maximaal aantal personen: 4

Vanaf het seizoen 2021 beschikbaar: een nieuwe, speciaal voor De Lepelaar ontworpen duurzame DuinHut met een oppervlakte van 40m2.
Deze DuinHut bevind zich op plaats 350.
Standaard is hij geschikt voor 4 personen, maar van de bank kunnen eenvoudig nog eens 2 extra slaapplaatsen worden gemaakt. 

De volledig ingerichte DuinHut is schitterend gelegen en voorzien van eigen toilet, douche en keuken .
U bivakkeert nog een tikkeltje wild in het mooie heuvelachtige duinlandschap.

Praktische informatie:

  • Een overzicht van de volledige inventaris van de DuinHutten kunt u hier vinden. Beddengoed, kussens, dekbedden/slaapzakken en hand en-theedoeken neemt u zelf mee.
  • Er is een televisie in de DuinHut aanwezig.
  • Er is een espresso (Nespresso) koffiezetapparaat in de DuinHut. Koffie capsules zijn verkrijgbaar in ons eetcafé "De kleine Stern"
  • Op aanvraag is er een magnetron te huur voor in de DuinHut. Het zit er niet standaard in. Deze kost € 15,00 per boeking en en we vragen een borg van € 35,00.
  • De DuinHut is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u om de DuinHut uiterlijk 11.00 uur weer op te leveren.
  • Huisdieren mogen niet worden meegenomen in de DuinHutten.
  • Er geldt een borgsom van € 100,00 die na afloop van uw verblijf wordt teruggestort als de DuinHut bij vertrek schoon en correct is opgeleverd.

Let op: Buiten het hoogseizoen geldt per boeking een minimale reservering van 2 nachten, in het hoogseizoen is dat 7 nachten (enkel van zaterdag tot zaterdag). Het hoogseizoen loopt in 2021 van 10 juli t/m 21 augustus.

Tijdens het Hemelvaartweekend (12-16 mei) geldt een minimale reservering van 4 nachten, in het Pinksterweekend (21-24 mei) is het minimum 3 nachten.

duinhut 40m2Woonkamer, keuken, slaapkamer.Zithoek en TVWoonkamer, slaapkamersBadkamer en toiletSlaapkamer stapelbedSlaapkamer 2 pers.bed.EettafelOverzichtTerras

 
Terug
2.jpg 3.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 11.jpg

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

  = Beschikbaar
  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar
 
Terug