Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Verhuur Pipowagen

Maximaal aantal personen: 4

Werkelijk uniek: altijd al de clown willen uithangen? Grijp uw kans en verblijf in onze comfortabel ingerichte pipowagen voor maximaal 4 personen, midden in het prachtige duinlandschap!

Praktische informatie:

  • De pipowagen is voorzien van onder meer een mooie keuken, 1 bedstee met een tweepersoonsbed en een ruime slaapbank. Een overzicht van de volledige inventaris van de pipowagen kunt u hier vinden. Beddengoed, kussens, dekbedden/slaapzakken en hand en-theedoeken neemt u zelf mee.
  • Voor de sanitaire voorzieningen gebruikt u een van onze luxe toiletgebouwen op de camping.
  • De pipowagen is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u de pipowagen om uiterlijk 11.00 uur weer op te leveren.
  • In de pipowagen is maximaal 1 hond toegestaan.
  • Er geldt een borgsom van € 100, die na afloop van uw verblijf weer wordt teruggestort als de kampeerbungalow bij vertrek schoon en correct is opgeleverd.

Let op: Buiten het hoogseizoen geldt per boeking een minimale reservering van 2 nachten, in het hoogseizoen is dat 7 nachten (enkel van zaterdag tot zaterdag). Het hoogseizoen loopt in 2020 van 10 juli t/m 16 augustus.

Tijdens het Hemelvaartweekend (20 t/m 24 mei) geldt een minimale reservering van 4 nachten, in het Pinksterweekend (29 mei t/m 01 juni) is het minimum 3 nachten.

 
Terug
IMAG0821.jpg IMG_1353.JPG IMAG0820.jpg IMAG0816.jpg

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

  = Beschikbaar
  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar
 
Terug