Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Verhuur kampeerbungalow standaard

Maximaal aantal personen: 6

Onze verwarmde en comfortabel ingerichte standaard Slingerland kampeerbungalows zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Deze hebben een houten vloer, houten wanden en een stevig tentzeil als dakbedekking. De kampeerbungalow is min of meer een kruising tussen een tent en een bungalow. Kortom: comfortabel kamperen met het hele gezin!

Praktische informatie:

  • De verwarmde kampeerbungalows zijn voorzien van onder andere een kookgelegenheid, 1 tweepersoonsbed, 1 stapelbed en 1 tweepersoons slaapbank. Een overzicht van de volledige inventaris van de kampeerbungalows kunt u hier vinden. Beddengoed, kussens, dekbedden/slaapzakken en hand en-theedoeken neemt u zelf mee.
  • Voor de sanitaire voorzieningen kunt u gebruikmaken van een van onze luxe toiletgebouwen op de camping.
  • De kampeerbungalow is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u de kampeerbungalow om uiterlijk 11.00 uur weer op te leveren.
  • Huisdieren zijn in de kampeerbungalows niet toegestaan.
  • Er geldt een borgsom van € 100 die na afloop van uw verblijf weer wordt teruggestort als de kampeerbungalow bij vertrek schoon en correct is opgeleverd.

Let op: Buiten het hoogseizoen geldt per boeking een minimale reservering van 2 nachten, in het hoogseizoen is dat 7 nachten (enkel van zaterdag tot zaterdag). Het hoogseizoen loopt in 2021 van 9 juli t/m 21 augustus.

Tijdens het Hemelvaartweekend (12-16 mei) geldt een minimale reservering van 4 nachten, in het Pinksterweekend (21-24 mei) is het minimum 3 nachten.

 
Terug
259.JPG DSCN8165.JPG DSCN8168.JPG DSCN8166.JPG DSCN8169.JPG

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

  = Beschikbaar
  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar
 
Terug