Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Verhuur luxe kampeerbungalow

Maximaal aantal personen: 4

 

Voor nog meer comfort kiest u voor een van onze royaal ingerichte luxe Slingerland kampeerbungalows. Deze hebben een houten vloer, houten wanden en een stevig tentzeil als dakbedekking. De luxe kampeerbungalows zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

Ze beschikken over een dolce Gusto koffie apparaat en een magnetron.
Er zijn twee verschillende types. Alleen plaats 265 heeft een televisie.

Plaats 267 heeft geen televisie maar veel extra's voor kinderen.

Praktische informatie:

  • Ten opzichte van de standaard kampeerbungalow zijn onze verwarmde luxe kampeerbungalows voorzien van onder meer 1 tweepersoons boxspring, 1 stapelbed, Dolce Gusto koffiemachine, magnetron en een televisie met DVD-speler. (Let Nummer 267 heeft géén TV en geen DVD speler)
  • Een overzicht van de volledige inventaris van de kampeerbungalows kunt u hier vinden. Beddengoed, kussens, dekbedden/slaapzakken en hand en-theedoeken neemt u zelf mee.
  • Voor de sanitaire voorzieningen kunt u gebruikmaken van een van onze luxe toiletgebouwen op de camping.
  • De kampeerbungalow is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u de kampeerbungalow om uiterlijk 11.00 uur weer op te leveren.
  • Huisdieren zijn in de kampeerbungalows niet toegestaan, met uitzondering van nummer 246, daar mag maximaal 1 hond in. Er worden dan wel schoonmaakkosten voor de hond berekend.
  • Er geldt een borgsom van € 100 die na afloop van uw verblijf weer wordt teruggestort als de kampeerbungalow bij vertrek schoon en correct is opgeleverd.

Let op: Buiten het hoogseizoen geldt per boeking een minimale reservering van 2 nachten, in het hoogseizoen is dat 7 nachten (enkel van zaterdag tot zaterdag). Het hoogseizoen loopt in 2021 van 10 juli t/m 21 augustus.

Tijdens het Hemelvaartweekend (12-16 mei) geldt een minimale reservering van 4 nachten, in het Pinksterweekend (21-24 mei) is het minimum 3 nachten.

 
Terug
img_5715.jpg img_5716.jpg img_5717.jpg img_5718.jpg img_5719.jpg img_5713.jpg img_5710.jpg

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

  = Beschikbaar
  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar
 
Terug