Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Verhuur luxe kampeerbungalow

Maximaal aantal personen: 4

 

Voor nog meer comfort kiest u voor een van onze royaal ingerichte luxe Slingerland kampeerbungalows. Deze hebben een houten vloer, houten wanden en een stevig tentzeil als dakbedekking. De luxe kampeerbungalows zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

Praktische informatie:

  • Ten opzichte van de standaard kampeerbungalow zijn onze verwarmde luxe kampeerbungalows voorzien van onder meer 1 tweepersoons boxspring, 1 stapelbed, Dolce Gusto koffiemachine, magnetron en een televisie met DVD-speler. (Let Nummer 267 heeft géén TV en geen DVD speler)
  • Een overzicht van de volledige inventaris van de kampeerbungalows kunt u hier vinden. Beddengoed, kussens, dekbedden/slaapzakken en hand en-theedoeken neemt u zelf mee.
  • Voor de sanitaire voorzieningen kunt u gebruikmaken van een van onze luxe toiletgebouwen op de camping.
  • De kampeerbungalow is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u de kampeerbungalow om uiterlijk 11.00 uur weer op te leveren.
  • Huisdieren zijn in de kampeerbungalows niet toegestaan.
  • Er geldt een borgsom van € 100 die na afloop van uw verblijf weer wordt teruggestort als de kampeerbungalow bij vertrek schoon en correct is opgeleverd.

Let op: Buiten het hoogseizoen geldt per boeking een minimale reservering van 2 nachten, in het hoogseizoen is dat 7 nachten (enkel van zaterdag tot zaterdag). Het hoogseizoen loopt in 2020 van 10 juli t/m 16 augustus.

Tijdens het Hemelvaartweekend (20 t/m 24 mei) geldt een minimale reservering van 4 nachten, in het Pinksterweekend (29 mei t/m 01 juni) is het minimum 3 nachten.

 
Terug
luxe kampeerbungalow klein(3).jpg luxe kampeerbungalow klein(4).jpg luxe kampeerbungalow klein (7).jpg kampeerbungalow nieuw klein (4).jpg

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

  = Beschikbaar
  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar
 
Terug