Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Verhuur compleet ingerichte De Waard-tent

Maximaal aantal personen: 4

Duincamping De Lepelaar is in 1950 door De Waard opgericht, mede als testterrein voor haar nieuw te ontwerpen en inmiddels fameuze De Waard tenten. De Waard plaatste de testmodellen dan op een van de hoogste duintoppen en wachtte vervolgens op de eerste najaarsstorm. Kijken of ie het houdt. Ervaar nu zelf dit echte De Waard-kampeergevoel in een van onze moderne, compleet ingerichte vergrote Zilvermeeuw-tenten. Deze zijn geschikt voor maximaal 4 personen.

Praktische informatie:

  • Een overzicht van de volledige inventaris van de tenten kunt u hier vinden. Beddengoed, kussens, dekbedden/slaapzakken en hand en-theedoeken neemt u zelf mee.
  • Voor de sanitaire voorzieningen kunt u gebruikmaken van een van onze luxe sanitairgebouwen op de camping.
  • De tent is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u de tent om uiterlijk 11.00 uur weer op te leveren.
  • Huisdieren mogen niet worden meegenomen in de tenten.
  • Er geldt een borgsom van € 100, die na afloop van uw verblijf wordt teruggestort als de tent bij vertrek schoon en correct is opgeleverd.

Let op: Buiten het hoogseizoen geldt per boeking een minimale reservering van 2 nachten, in het hoogseizoen is dat 7 nachten (enkel van zaterdag tot zaterdag). Het hoogseizoen loopt in 2020 van 10 juli t/m 16 augustus.

Tijdens het Hemelvaartweekend (20 mei t/m 24 mei) geldt een minimale reservering van 4 nachten, in het Pinksterweekend (29 mei t/m 01 juni) is het minimum 3 nachten.

 
Terug
P1030559.JPG

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

  = Beschikbaar
  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar
 
Terug