Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Verhuur duinhut

Maximaal aantal personen: 4

De duinhutten zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Een vijfde persoon kan eventueel overnachten in een bijzettentje. Dit tentje dient u wel zelf mee te nemen.
De indeling is als volgt: Vloeroppervlakte 28m2, Kamer met keuken, 2 kleine slaapvertrekken (1 stapelbed en 1x 2-persoonsbed). Er is een stromend water en een toilet aanwezig,
voor douchen dient u gebruik te maken van een van onze toiletgebouwen. 

Duincamping de Lepelaar verhuurt twee eenvoudige duinhutten, 152 en 350. Deze zijn gelegen in het beschermde duingebied van deze prachtige Noord Hollandse camping. U bivakkeert nog een “tikkeltje” wild in een heuvelachtig duinterrein. Honden zijn in de duinhut niet toegestaan.
Beddengoed, kussens, dekbedden/slaapzakken en hand en-theedoeken dient u zelf mee te nemen.

Er wordt een borgsom gevraagd van € 100,- welke achteraf weer aan u wordt overgemaakt indien de duinhut bij vertrek schoon en correct wordt opgeleverd. 

Bij een reservering ontvangt u doorgaans binnen enkele dagen per e-mail de bevestiging. De administratiekosten bedragen € 8,00, reserveren via de boekingsmodule op onze website is echter gratis. De boeking vindt plaats volgens de Recron voorwaarden en u ontvangt automatisch bij iedere reservering de mogelijkheid om deel te nemen in het annuleringsfonds. Uw plaats is bij aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur, op de vertrekdag dient de plek om 11.00 uur weer vrij te zijn. Na ontvangst van de bevestiging dient u 50% van het totaalbedrag binnen twee weken aan te betalen. Het restantbedrag moet twee weken voor de datum van aankomst worden voldaan. 

In 2019 kunt u een duinhut huren van 30 maart tot 29 september. Tijdens het Hemelvaartweekend (29 mei tot 2 juni) geldt een minimaal aantal te reserveren nachten van 4, in het Pinksterweekend (7 - 10 juni) is het minimum 3 nachten.
Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten en in het hoogseizoen is dat enkel per week van zaterdag tot zaterdag.

Er geldt een minimum verblijf van 2 nachten en in het hoogseizoen enkel van zaterdag tot zaterdag.

 
Terug
IMG_0862 (002).JPG IMG_0878 (002).JPG IMG_0865 (002).JPG IMG_0872 (002).jpg 2.jpg IMG_0873 (002).jpg 2.jpg

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

  = Beschikbaar
  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar
 
Terug