Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Verhuur duinhut

Maximaal aantal personen: 4

De duinhutten zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Een vijfde persoon kan eventueel overnachten in een bijzettentje. Dit tentje dient u wel zelf mee te nemen.
De indeling is als volgt: Vloeroppervlakte 28m2, Kamer met keuken, 2 kleine slaapvertrekken (1 stapelbed en 1x 2-persoonsbed). Er is een stromend water en een toilet aanwezig,
voor douchen dient u gebruik te maken van een van onze toiletgebouwen. 

Onze drie eenvoudig ingerichte duinhutten met eigen toilet en stromend water zijn schitterend gelegen. Twee duinhutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen, de derde duinhut is geschikt voor maximaal 2 personen. U bivakkeert nog een tikkeltje wild in het mooie heuvelachtige duinlandschap.

Praktische informatie:

  • Een overzicht van de volledige inventaris van de duinhutten kunt u hier vinden. Beddengoed, kussens, dekbedden/slaapzakken en hand en-theedoeken neemt u zelf mee.
  • De duinhut is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u om de duinhut uiterlijk 11.00 uur weer op te leveren.
  • Huisdieren mogen niet worden meegenomen in de duinhutten.
  • Er geldt een borgsom van € 100, die na afloop van uw verblijf wordt teruggestort als de duinhut bij vertrek schoon en correct is opgeleverd.

Let op: Buiten het hoogseizoen geldt per boeking een minimale reservering van 2 nachten, in het hoogseizoen is dat 7 nachten (van zaterdag tot zaterdag). Het hoogseizoen loopt in 2019 van 20 juli t/m 24 augustus.

Tijdens het Hemelvaartweekend (29 mei t/m 2 juni) geldt een minimale reservering van 4 nachten, in het Pinksterweekend (7 t/m 10 juni) is het minimum 3 nachten.

 
Terug
IMG_0862 (002).JPG IMG_0878 (002).JPG IMG_0865 (002).JPG IMG_0872 (002).jpg 2.jpg IMG_0873 (002).jpg 2.jpg

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

  = Beschikbaar
  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar
 
Terug