Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Verhuur duinhut

Maximaal aantal personen: 4

De 4-persoons duinhutten 152 en 350, zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Een vijfde persoon kan eventueel overnachten in een bijzettentje. Dit tentje dient u wel zelf mee te nemen.
De indeling is als volgt: Vloeroppervlakte 28m2, Kamer met keuken, 2 kleine slaapvertrekken (1 stapelbed en 1x 2-persoonsbed). Er is een stromend water en een toilet aanwezig,
voor douchen dient u gebruik te maken van een van onze toiletgebouwen. 

De 2-persoons duinhut, 164, is eigenlijk geschikt voor 2 personen, maar er staat nu een slaapbank die uit te trekken is tot een smal 2-persoonsbed. Dus kunnen er eventueel 3 of 4 personen in de duinhut slapen. Er mag ook een klein tentje bijgezet worden, dit tentje dient u wel zelf mee te nemen.
De indeling is als volgt: Vloeroppervlakte 28m2, Kamer met keuken, 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed. Er is een stromend water en een toilet aanwezig, 
voor douchen dient u gebruik te maken van een van onze toiletgebouwen. 

Onze drie eenvoudig ingerichte duinhutten met eigen toilet en stromend water zijn schitterend gelegen. Twee duinhutten zijn geschikt voor maximaal 4 personen, de derde duinhut is geschikt voor maximaal 2 personen. U bivakkeert nog een tikkeltje wild in het mooie heuvelachtige duinlandschap.

Praktische informatie:

  • Een overzicht van de volledige inventaris van de duinhutten kunt u hier vinden. Beddengoed, kussens, dekbedden/slaapzakken en hand en-theedoeken neemt u zelf mee.
  • De duinhut is op de dag van aankomst beschikbaar vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek vragen wij u om de duinhut uiterlijk 11.00 uur weer op te leveren.
  • Huisdieren mogen niet worden meegenomen in de duinhutten.
  • Er geldt een borgsom van € 100,00 die na afloop van uw verblijf wordt teruggestort als de duinhut bij vertrek schoon en correct is opgeleverd.

Let op: Buiten het hoogseizoen geldt per boeking een minimale reservering van 2 nachten, in het hoogseizoen is dat 7 nachten (enkel van zaterdag tot zaterdag). Het hoogseizoen loopt in 2020 van 10 juli t/m 16 augustus.

Tijdens het Hemelvaartweekend (20 t/m 24 mei) geldt een minimale reservering van 4 nachten, in het Pinksterweekend (29 mei t/m 01 juni) is het minimum 3 nachten.

 
Terug
DSCN8207.JPG DSCN8180.JPG

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

  = Beschikbaar
  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar
 
Terug