Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Tentplaats zonder elektra

Maximaal aantal personen: 2

Trekkersplaatsen, verspreid over het gehele terrein. Maximaal 1 trekkerstent (4m2) en 2 personen per plek. Zeer divers qua ligging en met verschillende kenmerken, zoals op een duintop of in een duinpan. De genoemde afmetingen geven het beschikbare vlakke deel van de plaats aan, dus waar uw tent kan staan.

Toeristisch kamperen kan in 2017 van 1 april tot 1 oktober. Tijdens het Hemelvaartweekend (24 - 28 mei) geldt een minimaal aantal te reserveren nachten van 4, in het Pinksterweekend (2 - 6 juni) is het minimum 3 nachten. De plaatsen zijn geschikt voor vouwwagens (in verband met het duinterrein max. 6 meter!) en tenten. Op de plaatsen met elektra is een 10 ampère aansluiting aanwezig. Houdt u er wel rekening mee dat uw elektrakabel minimaal 20 meter moet zijn! Voor de aansluitingen heeft u een eurostekker nodig die u in de receptie tegen borg kunt lenen.

Bij een reservering ontvangt u doorgaans binnen enkele dagen per e-mail de bevestiging. De administratiekosten bedragen € 7,50, reserveren via de boekingsmodule op onze website is echter gratis. De boeking vindt plaats volgens de Recron voorwaarden en u ontvangt automatisch bij iedere reservering de mogelijkheid om deel te nemen in het annuleringsfonds. Uw plaats is bij aankomst beschikbaar vanaf 14.00 uur, op de vertrekdag dient de plek om 12.00 uur weer vrij te zijn.
Na ontvangst van de bevestiging dient u 50% van het totaalbedrag binnen twee weken aan te betalen. Het restantbedrag moet twee weken voor de datum van aankomst worden voldaan.   

 
Terug
tent zonder stroom2.jpg

Selecteer een aankomst- en vertrekdag

  = Beschikbaar
  = Aankomstdag
  = Arrangement
  = Geselecteerd
  = Niet beschikbaar
= Beschikbaar
= Geselecteerd
= Niet beschikbaar
 
Terug