Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Het echte kampeergevoel in de duinen

In 2017 is de camping van 1 april t/m 1 oktober (16.00 uur) geopend.

Het team van De Lepelaar zal er alles aan doen uw verblijf op deze schitterende autovrije duincamping tot een succes te maken!

 

We hebben een nieuwe DuinHut!

We hebben een nieuwe DuinHut in de verhuur.
Het is DuinHut 164 en het is een DuinHut Extra.
Deze DuinHut heeft koud en warm water, een toilet en een douche.
Ook is er een magnetron en een televisie aanwezig.

De DuinHut Extra is voor 2 personen, er is slechts één slaapkamer met een 2-persoonsbed.
Wilt u toch met 3 of 4 personen komen, dan kan dat indien u zelf een klein 2-persoonstentje meeneemt en het in de tuin opbouwt. Daar kunnen de 3de en 4de persoon in slapen.

Dit jaar is de prijs voor de DuinHut Extra gelijk aan de gewone Duinhut.

Er komt een nieuw toiletgebouw!

Het is zover!

Het nieuwe sanitairgebouw is bijna klaar en vrijdag 12 mei wordt het rond 16.00 uur opengesteld.

Kijk op "voortgang nieuw sanitair-5" om te zien hoe het ermee staat.

Badplaats Sint Maartenszee

Kamperen op De Lepelaar is iets bijzonders. U kampeert nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken, rozenbottelstruiken of 'natuurlijk' in een beschermende duinpan of nog beter: óp de top van een duin. Er zijn ruime plaatsen met of zonder elektra-aansluiting. En, heel bijzonder, geen plek is hetzelfde! Genoeg te kiezen dus op De Lepelaar met deze variaties. De camping is door de ANWB beoordeeld met het cijfer 8,2 en door Zoover met 8,3.

Sint Maartenszee ligt in de gemeente Schagen, ca. 20 km ten noorden van Alkmaar. Het dorpje bestaat hoofdzakelijk uit recreatieaccommodaties en ligt direct tegen de duinen, aan de kust.

U vindt hier winkeltjes, eetcafés, een royale supermarkt, appartementen, kleinschalige bungalowparken en wat kleinere campings. De dichtstbijzijnde grotere plaatsen zijn Schagen (9 km) en Den Helder (15 km). Vanaf plek 1 is het strand via een paadje in 20 minuten lopend te bereiken. Vanuit deze strandopgang is het nog maar 10 minuten wandelen richting Callantsoog.
 
Tenslotte moet u nog weten dat Sint Maartenszee een prima uitvalshoek is voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het prachtige bollen- en weidelandschap als decor, kortom: een bezoek aan ons is zeker de moeite waard!