Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Het echte kampeergevoel in de Noord-Hollandse duinen!

Op onze autovrije Duincamping De Lepelaar verblijft u midden in een bijzonder duingebied: nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken en rozenbottelstruiken, in een beschermende duinpan of zelfs op de top van een duin. Of u nu komt met een caravan, een camper, een tent of kiest de glamping-mogelijkheden, werkelijk geen plek is hetzelfde! De camping ligt tegen natuur- en stiltegebied het Zwanenwater en het nabijgelegen Noordzeestrand is makkelijk bereikbaar per voet of met de fiets.

Kijk op onze speciale corona-pagina voor de bijzondere maatregelen die op onze camping gelden.

Badplaats Sint Maartenszee 

Sint Maartenszee biedt enkele basisvoorzieningen, zoals een supermarkt en wat winkeltjes. Verder is het een prima uitvalsbasis voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het prachtige bollen- en weidelandschap als decor. Grotere plaatsen in de buurt zijn marktstad Schagen (9 km) en marinestad Den Helder (15 km).

Zaterdag 27 maart 2021 gaan we weer open!
Vanaf 10.00 uur bent u weer welkom op de camping.

Onze nieuwe tarieven en arrangementen vindt onder: "Tarieven"

Helaas kunnen we komend jaar geen open dagen organiseren op de manier zoals het altijd ging. Wilt u toch even op de camping komen kijken, maak dan even een afspraak en dan zorgen wij voor een kopje koffie.

Indien u vragen heeft of informatie wilt hebben, kunt u mailen naar info@delepelaar.nl