Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Het echte kampeergevoel in de Noord-Hollandse duinen!

Update 7-5-2020 COVID-19 (coronavirus): CAMPING OPEN, SANITAIR GESLOTEN

Vanaf 3 mei 2020 mogen we gasten op zowel toeristische, seizoen als vaste plaatsen en in huurobjecten toelaten. Het is daarbij wel van belang dat u over eigen sanitaire voorzieningen beschikt, onze sanitairgebouwen mogen namelijk (onder voorbehoud) pas op 1 juli 2020 open. De stortplaats voor uw chemisch toilet is wel beschikbaar. U kunt bij ons ook voordelig een speciale "Mobiel toilet set" kopen, bestaande uit een mobiel (chemisch) toilet, de benodigde toiletvloeistoffen, toiletpapier en een toilettentje. Informeer naar de mogelijkheden. 

Op onze speciale corona-pagina staan de bijzondere maatregelen die momenteel op onze camping gelden.

Op onze autovrije Duincamping De Lepelaar verblijft u midden in een bijzonder duingebied: nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken en rozenbottelstruiken, in een beschermende duinpan of zelfs op de top van een duin. Of u nu komt met een caravan, een camper, een tent of kiest de glamping-mogelijkheden, werkelijk geen plek is hetzelfde! De camping ligt tegen natuur- en stiltegebied het Zwanenwater en het nabijgelegen Noordzeestrand is makkelijk bereikbaar per voet of met de fiets.

De camping is in 2020 (vooralsnog) geopend van 1 mei tot 4 oktober. Beheerder Monique Alberts en haar medewerkers staan ook dit seizoen weer klaar om u te verwelkomen.

Badplaats Sint Maartenszee 

Sint Maartenszee biedt enkele basisvoorzieningen, zoals een supermarkt en wat winkeltjes. Verder is het een prima uitvalsbasis voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het prachtige bollen- en weidelandschap als decor. Grotere plaatsen in de buurt zijn marktstad Schagen (9 km) en marinestad Den Helder (15 km).