Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Het echte kampeergevoel in de duinen

Op zaterdag 1 april 2017 gaan we weer open.
Indien u vragen heeft of informatie wilt hebben, kunt u mailen naar info@delepelaar.nl

U kunt al online boeken voor 2017.

Er komt een nieuw toiletgebouw!

Het is zover!
Het oude toiletgebouw is inmiddels gesloopt en we zijn bezig met de bouw van een nieuw (groen) toiletgebouw aan de noordzijde van de camping. Om het ontwerp in stijl te houden met de natuurlijke uitstraling van de camping, wordt er ecologisch gebouwd. Daardoor wordt rekening gehouden met zonnecollectoren op het dak met een zonneboiler voor de verwarming en het warme water van douches en tapkranen. Ook komen er zonnepanelen om de elektriciteit voor het gebouw op te wekken. Zoals ook in de andere sanitaire gebouwen worden de toiletten hier ook met opgepompt duinwater gespoeld. Bekijk de tekening om een idee te krijgen hoe het er straks uit gaat zien. De verwachting is dat de eerste gasten naar verwachting rond begin mei 2017 de nieuwe aanwinst kunnen gaan gebruiken.

Kijk op "voortgang nieuw sanitair-5" om te zien hoe het ermee staat.

Badplaats Sint Maartenszee

Kamperen op De Lepelaar is iets bijzonders. U kampeert nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken, rozenbottelstruiken of 'natuurlijk' in een beschermende duinpan of nog beter: óp de top van een duin. Er zijn ruime plaatsen met of zonder elektra-aansluiting. En, heel bijzonder, geen plek is hetzelfde! Genoeg te kiezen dus op De Lepelaar met deze variaties. De camping is door de ANWB beoordeeld met het cijfer 8,2 en door Zoover met 8,3.

Sint Maartenszee ligt in de gemeente Schagen, ca. 20 km ten noorden van Alkmaar. Het dorpje bestaat hoofdzakelijk uit recreatieaccommodaties en ligt direct tegen de duinen, aan de kust.

U vindt hier winkeltjes, eetcafés, een royale supermarkt, appartementen, kleinschalige bungalowparken en wat kleinere campings. De dichtstbijzijnde grotere plaatsen zijn Schagen (9 km) en Den Helder (15 km). Vanaf plek 1 is het strand via een paadje in 20 minuten lopend te bereiken. Vanuit deze strandopgang is het nog maar 10 minuten wandelen richting Callantsoog.
 
Tenslotte moet u nog weten dat Sint Maartenszee een prima uitvalshoek is voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het prachtige bollen- en weidelandschap als decor, kortom: een bezoek aan ons is zeker de moeite waard!