Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Het echte kampeergevoel in de Noord-Hollandse duinen!

De camping is dit jaar open vanaf 27 maart tot zondag 26 september 2021 om 12:00 uur. De camping is weer open vanaf 2 april tot 3 oktober 2022. We zien u dan graag weer terug! Geniet nog even van de mooie nazomer en graag tot ziens!

Kijk op onze speciale corona-pagina voor de bijzondere maatregelen die op onze camping gelden.

Op onze autovrije Duincamping De Lepelaar verblijft u midden in een bijzonder duingebied: nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken en rozenbottelstruiken, in een beschermende duinpan of zelfs op de top van een duin. Of u nu komt met een caravan, een camper, een tent of kiest de glamping-mogelijkheden, werkelijk geen plek is hetzelfde! De camping ligt tegen natuur- en stiltegebied het Zwanenwater en het nabijgelegen Noordzeestrand is makkelijk bereikbaar per voet of met de fiets.

Badplaats Sint Maartenszee 

Sint Maartenszee biedt enkele basisvoorzieningen, zoals een supermarkt en wat winkeltjes. Verder is het een prima uitvalsbasis voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het prachtige bollen- en weidelandschap als decor. Grotere plaatsen in de buurt zijn marktstad Schagen (9 km) en marinestad Den Helder (15 km).