Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Het echte kampeergevoel in de Noord-Hollandse duinen!

Update 10-6-2020 COVID-19 (coronavirus): CAMPING VOLLEDIG OPEN VANAF 15 JUNI!

Vanaf maandag 15 juni as. mogen ook de sanitairgebouwen weer open. Kijk op onze speciale corona-pagina voor de bijzondere maatregelen die op onze camping gelden.

Op onze autovrije Duincamping De Lepelaar verblijft u midden in een bijzonder duingebied: nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken en rozenbottelstruiken, in een beschermende duinpan of zelfs op de top van een duin. Of u nu komt met een caravan, een camper, een tent of kiest de glamping-mogelijkheden, werkelijk geen plek is hetzelfde! De camping ligt tegen natuur- en stiltegebied het Zwanenwater en het nabijgelegen Noordzeestrand is makkelijk bereikbaar per voet of met de fiets.

De camping is in 2020 geopend van 1 mei tot 1 november. Beheerder Monique Alberts en haar medewerkers staan ook dit seizoen weer klaar om u te verwelkomen.

Badplaats Sint Maartenszee 

Sint Maartenszee biedt enkele basisvoorzieningen, zoals een supermarkt en wat winkeltjes. Verder is het een prima uitvalsbasis voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het prachtige bollen- en weidelandschap als decor. Grotere plaatsen in de buurt zijn marktstad Schagen (9 km) en marinestad Den Helder (15 km).