Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Het echte kampeergevoel in de Noord-Hollandse duinen!

Update 3-4-2020 COVID-19 (coronavirus): We verwachten u in de loop van volgende week te kunnen informeren hoe de bestaande boekingen voor toeristische plaatsen en huurobjecten met aankomst tot 1 mei 2020 zullen worden afgehandeld. Door onze brancheorganisatie RECRON wordt momenteel hard gewerkt aan een landelijke compensatieregeling.

Op onze autovrije Duincamping De Lepelaar verblijft u midden in een bijzonder duingebied: nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken en rozenbottelstruiken, in een beschermende duinpan of zelfs op de top van een duin. Of u nu komt met een caravan, een camper, een tent of kiest de glamping-mogelijkheden, werkelijk geen plek is hetzelfde! De camping ligt tegen natuur- en stiltegebied het Zwanenwater en het nabijgelegen Noordzeestrand is makkelijk bereikbaar per voet of met de fiets.

De camping is in 2020 (vooralsnog) geopend van 1 mei tot 4 oktober. Beheerder Monique Alberts en haar medewerkers staan ook dit seizoen weer klaar om u te verwelkomen.

Badplaats Sint Maartenszee 

Sint Maartenszee biedt enkele basisvoorzieningen, zoals een supermarkt en wat winkeltjes. Verder is het een prima uitvalsbasis voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het prachtige bollen- en weidelandschap als decor. Grotere plaatsen in de buurt zijn marktstad Schagen (9 km) en marinestad Den Helder (15 km).