Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Het echte kampeergevoel in de Noord-Hollandse duinen!

Update 27-3-2020 COVID-19 (coronavirus): Na alle opties overwogen te hebben en met pijn in ons hart, hebben wij besloten om De Lepelaar voorlopig tot 1 mei 2020 geheel gesloten te houden, voor het eerst sinds de start van ons bedrijf in 1950. Met deze tijdelijke sluiting van overnachtingsplekken willen wij niet alleen de gezondheid van onze gasten en medewerkers beschermen, maar ook de verspreiding van het coronavirus tegengaan en daarmee voorkomen dat de Noord-Hollandse zorg in het geding komt. Kijk op onze pagina met veelgestelde vragen voor meer informatie en voor informatie over het coronavirus en uw boeking. 

Op onze autovrije Duincamping De Lepelaar verblijft u midden in een bijzonder duingebied: nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken en rozenbottelstruiken, in een beschermende duinpan of zelfs op de top van een duin. Of u nu komt met een caravan, een camper, een tent of kiest de glamping-mogelijkheden, werkelijk geen plek is hetzelfde! De camping ligt tegen natuur- en stiltegebied het Zwanenwater en het nabijgelegen Noordzeestrand is makkelijk bereikbaar per voet of met de fiets.

De camping is in 2020 (vooralsnog) geopend van 1 mei tot 4 oktober. Beheerder Monique Alberts en haar medewerkers staan ook dit seizoen weer klaar om u te verwelkomen.

Badplaats Sint Maartenszee 

Sint Maartenszee biedt enkele basisvoorzieningen, zoals een supermarkt en wat winkeltjes. Verder is het een prima uitvalsbasis voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het prachtige bollen- en weidelandschap als decor. Grotere plaatsen in de buurt zijn marktstad Schagen (9 km) en marinestad Den Helder (15 km).