Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Het echte kampeergevoel in de duinen

In 2017 is de camping van 1 april t/m 1 oktober (16.00 uur) geopend.

Het team van De Lepelaar zal er alles aan doen uw verblijf op deze schitterende autovrije duincamping tot een succes te maken!

 

We hebben nu een echte "Tipi Tent" te huur!

De Tipi-tent heeft een doorsnede van 5,6 meter en is geschikt voor maximaal 4 personen.
Er zijn twee 2-persoonsbedden aanwezig met goede matrassen. Deze bedden zijn overdag inschuifbaar en kunnen dan gebruikt worden als zitbank. Verder zijn er binnen een eettafel en stoelen aanwezig met opbergkasten. Er is ook een mooie buitenkeuken waarop je kunt grillen en koken. Uiteraard is ook deze tent voorzien van pannen, servies, glaswerk en bestek.

Kom kamperen als een Indiaan!

De "Tipi Tent" is te huur vanaf half juni en de prijs is gelijk aan die van de volledig ingerichte De Waard tenten. https://www.delepelaar.nl/nl/tarieven

Badplaats Sint Maartenszee

Kamperen op De Lepelaar is iets bijzonders. U kampeert nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken, rozenbottelstruiken of 'natuurlijk' in een beschermende duinpan of nog beter: op de top van een duin. Er zijn ruime plaatsen met of zonder elektra-aansluiting. En, heel bijzonder, geen plek is hetzelfde! Genoeg te kiezen dus op De Lepelaar met deze variaties. De camping is door de ANWB beoordeeld met het cijfer 8,2 en door Zoover met een 8,3.

Sint Maartenszee ligt in de gemeente Schagen, ca. 20 km ten noorden van Alkmaar. Het dorpje bestaat hoofdzakelijk uit recreatieaccommodaties en ligt direct tegen de duinen, aan de kust.

U vindt hier winkeltjes, eetcafés, een royale supermarkt, appartementen, kleinschalige bungalowparken en wat kleinere campings. De dichtstbijzijnde grotere plaatsen zijn Schagen (9 km) en Den Helder (15 km). Vanaf plek 1 is het strand via een paadje in 20 minuten lopend te bereiken. Vanuit deze strandopgang is het nog maar 10 minuten wandelen richting Callantsoog.
 
Tenslotte moet u nog weten dat Sint Maartenszee een prima uitvalshoek is voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het prachtige bollen- en weidelandschap als decor, kortom: een bezoek aan ons is zeker de moeite waard!