Het echte kampeergevoel in de Noord-Hollandse duinen!

minivakantie

Op Duincamping de Lepelaar zijn diverse duurzame huisjes te huur, maar ook tenten, trekkershut en kampeerbungalows en bijzondere paarse pipowagen. Op ons  duurzaam geexploiteerd park in Sint Maartenzee, onderscheiden met Green Key Goud, zit je letterlijk in de duinen. Met uitzicht op het Zwanenwater en de Noordzee. Onze camping is autovrij en fietsvrij. Lekker naar het strand, ontspanning voor iedereen, ook de hond mag mee mits aangelijnd op het strand. Boek snel je minivakantie of weekendjeweg met eigen kampeermiddel of kijk wat wij voor jou in de verhuur hebben. 

Een verblijf op camping staat garant voor fun, natuurbeleving, lekker naar de zee, ontspanning, en als je een leuke accommodatie of bijzonder kampeerplek zoekt voor je familieweekend, of solotravel, vakantie met de hond, dan heb je die op ons park gevonden. 

De combinatie van kamperen, camperplaatsen, vakantiehuisjes en verhuurtenten maakt dat De Lepelaar geschikt is voor allerlei gasten die komen voor de natuurbeleving en rust. In het gezellige restaurant de Kleine Stern kun je wat lekkers eten en een drankje nemen. Onze pizza en pannenkoekenavond is beroemd. We bieden ook ontbijtservice.

#huisjes #duurzaam #camping #sintmaartenszee #zee #nature #duincamping #kamperenindeduinen #strandgevoel 

#noordzee #family #familytime #zomer #duinen #greenkey #greenkeygoud

#kinderen #vakantiegevoel #strand #ontspanning #verhuur

#fun #campingdenollen #overnachteninsintmaartenszee #nature

#duurzaamopdelepelaar #weekendjeweg #minivakantie #opreis

#hondvriendelijk #hondmee #honden #solotravel