Overzicht

Verse broodjes & ontbijten

Dagelijkse verse broodjes

Begin jij je vakantiedag ook graag goed met een uitgebreid ontbijt? Wij zorgen graag voor de verse broodjes bij jouw ontbijt. Je kunt elke ochtend bij ons terecht voor het afhalen van vers gebakken broodjes en je favoriete krant!

De broodjes worden gebakken op bestelling. Broodjes bestel je het makkelijkst via de nieuwe De Lepelaar app. en dat kan tot 21:00 uur. Deze app kun je downloaden in de app store op je telefoon. Klik hier voor meer informatie over de app. In de receptie en op de broodvitrine in De Kleine Stern zijn ook papieren bestellijsten te vinden. Deze bestellijst kun je ingevuld tot uiterlijk 06.00 uur ’s morgens inleveren in de groene brievenbus die aan de buitenkant van De Kleine Stern hangt.

Of liever een compleet verzorgd ontbijt?

En we gaan nog zelfs een stapje verder om jouw dag goed te laten beginnen! Je kunt in ons eetcafé komen ontbijten met broodjes en beleg naar keuze, een lekker eitje van de scharrelkip, een kop koffie/ thee of een glas melk en een glas jus d'orange.

Je kunt je ontbijt (bij voorkeur) tot 06.00 uur op dezelfde dag bestellen via de ontbijtbestellijst, maar ook zonder bestelling staan we voor je klaar! In drukke perioden kan het voorkomen dat wij de ontbijtservice alleen op bestelling kunnen aanbieden.