Overzicht

Verse broodjes & ontbijten

Dagelijkse verse broodjes

Begin jij je vakantiedag ook graag goed met een uitgebreid ontbijt? Wij zorgen graag voor de verse broodjes bij jouw ontbijt. Je kunt elke ochtend vanaf 08.30 uur bij ons terecht voor het afhalen van vers gebakken broodjes en je favoriete krant!

De broodjes worden gebakken op bestelling. De bestellijst vind je in het infoboekje dat je bij het inchecken ontvangt. De bestellijst kun je ingevuld tot uiterlijk 06.00 uur ’s morgens inleveren in de groene brievenbus die aan de buitenkant van De Kleine Stern hangt.

Of liever een compleet verzorgd ontbijt?

En we gaan nog zelfs een stapje verder om jouw dag goed te laten beginnen! Voor € 8,50 per persoon kun je in ons eetcafé komen ontbijten met broodjes en beleg naar keuze, een lekker eitje van de scharrelkip, een kop koffie/ thee of een glas melk en een glas jus d'orange.

Je kunt je ontbijt (bij voorkeur) tot 06.00 uur op dezelfde dag bestellen via de ontbijtbestellijst, maar ook zonder bestelling staan we voor je klaar! In drukke perioden kan het voorkomen dat wij de ontbijtservice alleen op bestelling kunnen aanbieden.