Op adem komen in de natuur

Zoeken & boeken

Het echte kampeergevoel in de duinen

Op zaterdag 1 april 2017 gaan we weer open.
Indien u vragen heeft of informatie wilt hebben, kunt u mailen naar info@delepelaar.nl

U al online boeken voor 2017.

Kom ook naar een van onze open dagen!

Zondag 8 januari 2017 en zondag 5 februari 2017 hebben wij open dagen .
We zijn dan geopend van 10.30 uur tot 17.00 uur.

U bent van harte welkom. De koffie staat klaar!

Er komt een nieuw toiletgebouw!

Het is zover!
Het oude toiletgebouw aan de noordzijde is inmiddels gesloopt en we gaan beginnen aan de bouw van een mooie nieuwe sanitaire voorziening.

Kijk op "voortgang nieuw sanitair-5" om te zien hoe het ermee staat.

Badplaats Sint Maartenszee

Kamperen op De Lepelaar is iets bijzonders. U kampeert nog een tikkeltje wild tussen de duinrozen, berken, rozenbottelstruiken of 'natuurlijk' in een beschermende duinpan of nog beter: óp de top van een duin. Er zijn ruime plaatsen met of zonder elektra-aansluiting. En, heel bijzonder, geen plek is hetzelfde! Genoeg te kiezen dus op De Lepelaar met deze variaties. De camping is door de ANWB beoordeeld met het cijfer 8,2 en door Zoover met 8,3.

Sint Maartenszee ligt in de gemeente Schagen, ca. 20 km ten noorden van Alkmaar. Het dorpje bestaat hoofdzakelijk uit recreatieaccommodaties en ligt direct tegen de duinen, aan de kust.

U vindt hier winkeltjes, eetcafés, een royale supermarkt, appartementen, kleinschalige bungalowparken en wat kleinere campings. De dichtstbijzijnde grotere plaatsen zijn Schagen (9 km) en Den Helder (15 km). Vanaf plek 1 is het strand via een paadje in 20 minuten lopend te bereiken. Vanuit deze strandopgang is het nog maar 10 minuten wandelen richting Callantsoog.
 
Tenslotte moet u nog weten dat Sint Maartenszee een prima uitvalshoek is voor heerlijke wandel- en fietsroutes met het prachtige bollen- en weidelandschap als decor, kortom: een bezoek aan ons is zeker de moeite waard!